Supergod kycklingikrämig sås med soltorkade tomater. Lägg kycklinginnerfilernai en ugnssäker form. Såsen är väldigtsmakrik och den var riktig god ihop med ris och sallad
Skär kycklingenimindrebitar och stek med salt och peppar, ställ åt sidan. Fräs lök och vitlök. Rör ner kycklingköttet och låt sjuda ytterligare några minuter
Skär kycklingenifinabitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprika några minuter
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigtkycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Tillsätt fond, crème fraiche och ädelost och koka sakta någon minuttill den blir slät
Servera den krämigaparmesankycklingentillsammans med ris och broccoli. Kyckling. Tillbehör. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlornatillskycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Supergod kyckling som jag fick smaka på. Ingredienser. Alla kyckling älskare bör testa detta. vitpeppar. Lägg ikycklingfiléerna, krydda med citronpeppar och smula över buljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.