Två sorters gravad strömming: Basilka & vitlök, Rökt kaviar & dill
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g strömmingsfilé
  • 5 dl vatten
  • 1,25 dl Ättika,
  • 1 msk salt
  • 0,75 dl Ma
  • 2,5 dl Tu
  • 1 msk Öl, ljus lager
  • 1 msk Olivolja
  • 4 st Vitlöks
  • 12 st Basilikablad,
  • ½ köpt kruka
  • 0,75 dl Ma
  • 2,5 dl Tu
  • 5 msk rökt kaviar
  • med dill
  • 4 msk Dill
  • 2 msk Gr
  • 1 msk Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.