Fisk

Fisk

  • 43 Recept
Krispig lax i krämig parmesansås

Krispig lax i krämig parmesansås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köp hem 500 gram laxfilé(er) 3 dl vispgrädde 100 gram parmesanost 1 st citron(er) 1 kruka(or) färsk gräslök Från ditt skafferi 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja 700 gram fast potatis Köp receptet
Gubbröra

Gubbröra

Koka upp äggen och sätt kastrullen åt sidan med locket på 9–10 minuter beroende på storlek (de ska bli hårdkokta)
Fisk Piccata

Fisk Piccata

Vänd de mjölade fiskfiléerna i Piccatapaneringen. Stek i olivolja några minuter på varje sida till fisken är genomstekt
Grillad lax med sparris och västerbottenssås

Grillad lax med sparris och västerbottenssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram laxfilé(er) Rubb 1 st citron(er) 1 tsk råsocker 2 tsk kummin, hel 2 tsk fänkålsfrön 1 tsk chiliflakes 1 tsk salt 1 msk olivolja 2 msk Mat & Bak smör Västerbottenssås 0,5 klyfta(or) vitlök 3 dl vispgrädde 75 gram Västerbottensost 2 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 tsk vitvinsvinäger Tillbehör 1 kg delikatesspotatis 250 gram färsk sparris 1 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Havets wallenbergare

Havets wallenbergare

400 g lax. 400 g torsk. 2 dl vispgrädde. 1 ägg. 2 dl ströbröd. 1 tsk Épice Riche 
(kryddblandning). 1 tsk salt
Rödingfilé med champagnesås, potatispuré och bakad spetskål med brynt smör och ponzu

Rödingfilé med champagnesås, potatispuré och bakad spetskål med brynt smör och ponzu

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Röding 600 gram rödingfilé 4 krm salt 2 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk Mat
Louise johanssons sandefjordsgryta

Louise johanssons sandefjordsgryta

Ingredienser Sandefjordsgryta 500 gram fisk , blandad 0,5 st purjolök(ar) 250 gram sockerärtor , tinade 2 dl vitt vin 2 dl grädde 1,5 dl crème fraiche 2 dl vatten 2 msk fiskfond 1 salt 1 cayennepeppar 1 burk(ar) kräftstjärtar 1 dl dill 0,5 st Citron , saft Köp receptet Näringsvärde Kcal