Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka lök och vitlök. Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa och majsstärkelse
Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna fint. Ansa svamp och selleri. Tärna dem. Fräs lök, morötter, selleri och svamp i lite matfett tills grönsakerna mjuknar och har fått lite färg
Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
ugnsgratineradeauberginer. Dela auberginerna på längden och skåra fruktköttet. Gratineradeauberginer (ca 4 port) Du behöver. 2 stora auberginer 2 msk olivolja 1 gul lök 250 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk soja 1/2 dl vitt vin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt,peppar 1 dl riven vällagrad ost Gör såhär. Stek auberginerna i ugnen tills de är riktigt mjuka, ca 30-40 min. 2 stora auberginer
Goda gratineradeaubergine som vid medelhavet. Dela på auberginerna. Hacka ihop aubergineköttet. 4 auberginer. Servera med t ex med tomatsås 4 auberginer 1 gul lök
Monkan däremot, hon gör en ostgratineradaubergine som är supergod och saknar vetemjöl. Aubergine. Jag tror jag kan utnämna auberginen till världens godaste grönsak
Ett par skivor aubergine, lite rådjursfärs och en näve riven ost. För när mild och mjuk aubergine möter kryddig färs, så uppstår en liten glädje i munnen
Hacka köttet från auberginen, löken och vitlöken, stek glansigt i olivolja, ställ åt sidan. Fördela färsen i aubergineskalen, (hit går bra att förbereda)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.