- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Krydda med salt och peppar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i smord eldfast form. Lägg 1 skinkskiva på varje och fördela spenatröran över
Blanda alltsammans med pressad vitlök. Smaka av med salt, peppar och tabasco. Fördela fyllningen i 4 pitabröd, gärna med salladsd bakade rotfrukter till
ugnsbakade paprikor fylldamed bulgur och quornfärs. Jag älskar vegetarisk mat men kan tycka att den ibland är svår att få mättande men med quorn- eller sojaprodukter blir det lättare
Fyll paprikorna ordentligt medröran. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Fyllda paprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Täck deras botten med cream cheese (på insidan). Tillsätt till sist linserna och låt röran bli varm. Fördela röran i paprikorna och strö riven ost på toppen
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
Fyllda paprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.