Grönkålspaj med valnötter och ost
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port Pajskal
  • 3 dl dinkelmjöl
  • 150 g smör, tärnat
  • 2 msk kallt vatten
  • 30 minuter Nagga botten på pajskalet och grädda mitt i ugnen på
  • 200 gram färsk grönkål, grovt hackad
  • 10 cm purjolök, skivad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 2 dl riven västerbottensost
  • 3 ägg
  • 3 dl grädde
  • 1 dl grovt hackade valnötter
  • 200 grader i ca
  • 30 minuter Servera antingen som tillbehör eller som köttfri ensamrätt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.