Stek i några minuter på medelvärme. Blanda mangon med koriander och chili. Tillsätt Mifústrimlor och stek på medelvärme i cirka 5 minuter. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Paprika &
Servera med en härlig sallad och pasta eller ris. Lägg i purjolöken, morötterna och Mifústrimlor. Koka på medelvärme i cirka 2 minuter och rör i crème fraiche. 2 pkt Valio MiFú® StrimlorNaturell 2 st morötter 1 purjolök (ganska liten) 1 burkar krossade tomater 3 tsk dragon 2 tsk rökt paprikapulver 1⁄2 dl olivolja 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vatten 2 dl créme fraiche salt
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
1Blanda alltsammans i en bunke tillsammans med resten av ingredienserna. Värm upp en stekpanna med smör och bryn biffarna i 3–4 minuter på varje sida, eller tills de har fått vacker färg. 1Garnera eventuellt biffarna med timjan och servera sedan tillsammans med potatismos och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.