zucchini, morot och broccoli, var verkligen supergoda. Biffarna blev väldigt saftiga och smakrika. Jag trodde inte att de skulle hålla ihop så bra som de gjorde, eftersom smeten var ganska lös, men biffarna höll formen och var lättstekta
Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss. Fibrer och protein. De har längre koktid och kokar inte sönder på samma sätt, därför passar de bra också i biffar, gratänger och annat
Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytan med salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Koka sedan upp en stor kastrull med vatten och häll i broccolin och ärtorna. De ska bara bli mjuka och sedan häller du av vattnet, tillsätt resterande ingredienser i kastrullen med grönsakerna och mixa med en stavmixer till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.