Häll av ev vätska från grönsakerna och lägg dem i pajskalet. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 10 min. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min tills pajen har fått fin färg
Börja med pajskalet. Arbeta snabbt ihop degen och tryck ut den i en pajform. Pajskal. Grädda sedan pajskalet, 200 grader i 8-10 minuter. Häll smeten i pajskalet och grädda i 175 grader i ca 20-25 minuter
Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 28 cm i diameter. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min. Antal portioner 1 bit 2 bitar 4 bitar 6 bitar 8 bitar Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vetemjöl ½ msk vatten Fyllning 1 dl rostade pinjekärnor 200 g färsk grön sparris 100 g lagrad Arla Präst® 2 ägg 2 dl Arla Köket® vispgrädde 1 tsk salt 1 krm peppar
4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg skinka och grönkål i pajskalet. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen ca 10 min. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 35 min. Gör små portionspajer men sänk då tillagningstiden till ca 25 min. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajskal
Häll blandningen i pajskalet. Halvera sardellerna på längden och lägg dem på pajen. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 28 cm i diameter. Grädda pajskalet i mitten av ugnen 10–12 min
Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. Förgrädda pajskalet ca 10 min