Ställ potatissalladen kallt. Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Blanda den varma eller rumsvarma potatisen med sparris, salladslök, rädisor och persilja
Melting potatoes – Saftig ugnsrostad potatis med timjan, citron och vitlök. Du kan smaksätta både potatisen i ugnsrostningen såväl som buljongen med t ex citron och vitlök
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.