Potatissallad med örtdressing
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 kg färskpotatis eller delikatesspotatis, kokt och delad i 4 delar
  • 16 salladslökar, skivad
  • 11 knippe rädisor, i fyra delar
  • 12 msk chardonnayvinäger, eller vit balsamvinäger
  • 14 msk rapsolja
  • 11 tsk dijonsenap
  • 11 vitlöksklyfta, riven
  • 11 dl färska örtkryddor, basilika, dill och körvel, hackade
  • 1 salt, pepparBlanda den kokta potatisen, salladslök och rädisor i en skål.
  • 1 Vispa samman vinäger, olja, senap och vitlök i en liten skål. Rör ner örtkryddorna och smaka av med salt och peppar.
  • 1 Rör försiktigt ner dressingen i potatisblandningen. Ställ kallt till serveringen. Lägg upp i en serveringsskål och dekorera med körvel.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.