Potatissallad med halloumi och melon6-8 potatisarallroundkrydda1 halloumi1 bit vattenmelon0,5 galiamelon1 snackpaprika6 små plommontomater1/3 gurkasalladslökpepparSkala och koka potatisen
Vänd rostad potatis, babyspenat, vårlök och sockerärtor i en bunke med grovt riven västerbottensost. Den här potatissalladen åt vi tillsammans med ugnsbakade tomathalvor, supergod bearnaisesås (som var färdiglagad av Hemmagastronomi) och grillad hängmörad biff
Linda en halv baconskiva runt varje potatis. Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper och tillaga i ugnen tills baconet fått fin färg, ca 20 minuter
Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja. Skala och riv moroten och lägg ner i grytan tillsammans med linser, krossade tomater, buljongtärning och vatten
Stek kycklingstrimlorna i omgångar i smör och olja i stor het panna tills de är precis genomstekta. Salta och peppra under tiden och lägg över på tallrik
Bullar. Blanda båda mjölsorterna och bakpulver i en skål. Rör i sirap, salt och yoghurt. Forma 6 bullar av degen och lägg dem i muffinsformar på en plåt
Min kollega Emma tipsade om den här goda potatissalladen från Icas receptbank. Igår genomförde vi 9. ornas kväll och det blev tårkalas (inte tårtkalas) i vanlig ordning
Här kommer en försmak av sommaren genom en otroligt härlig rostadpotatissallad med halloumiost. Skriv utFacebookTwitter Rostadpotatissallad med halloumi
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.