Durramjöl är ett naturligt glutenfritt, halvljust fullkornsmjöl. Folk uppskattar bland annat att de är så enkla att baka och att de verkligen liknar “vanligt” bröd
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
Och Njuter av ett saftigt och gott nyttigt bröd, gärna med en kopp te till. Här kommer min version av Glutenfria och nu även mjölkfria frallor med aprikoser och honung
Glutenfrittsodabrödmed solrosfrön och teff. Ett snabblagat glutenfrittbröd som inte behöver jäsa. Dela degen i två delar med en kniv och använd extra mjöl för att forma två runda bröd
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Och förstås för alla andra som uppskattar ett bröd bakat med naturliga råvaror. De har rotfrukter och bönor i sitt nya bröd, men har inte än vågat hoppa på den glutenfria brödtrend som sprids över världen
Brödet är norskt och kommer från Sigdal bakeri. Lägg ytterligare ett oljat bakpapper ovanpå och platta ut degen jämnt till plåtens storlek, med hjälp av handen eller med kavel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.