800 g
ryggbiff i bit (skivor går oxå bra). Blanda franska örter, grovmald svartpeppar, cayenne, örtsalt och flingsalt. Gnid in köttet med kryddorna, skiva och stek på hög värme i grillpanna tillsammans med olja och krossad vitlök. Stek ca 3 min på varje sida.
Servera sedan med råstektapotatisen. Under tiden värmer du upp en större stekpanna med rikligt av olja, lägg i potatisoch morötter som du vänder försiktigt ofta tills det är mjukt, smaka av med salt och svartpeppar
Till biffarna serverades råstektpotatisoch crème fraiche smaksatt med kantarell som passade riktigt bra till biffarna – så köp gärna den om du har möjlighet
Fast för att kallas Biff Lindström ska man nog ändå ha i åtminstone rödbetor och kapris. Servera biffarna med råstektpotatisoch lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor
Funderar om jag inte skall ställa mig på torget och sälja, skulle bli rik. Till detta serverade jag färsk råstektmedaljongpotatis med pressad vitlök över och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.