Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Värm vatten och olja till 37º. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma degspadet. Tillsätt Pofiber och Fibrex och låt stå i 10 minuter
De här frallorna gjorda på mörkt teffmjöl är min absoluta favoriter. Forma frallor med lätt fuktade händer och placera ut på en plåt täckt med bakplåtspapper
Svensk sommar o jag har kommit in i te och smörgåsträsket. Denna period brukar infinna sig i olivias liv lite längre in på hösten, när löven börjar falla, då solen går ner tidigare och värmeljusen lyser för all sin kraft på fönsterbrädan, då brukar min smörgås-träsk-period komma, men i år var den tidig
Ett underbart gott vitt bröd med en seg och god skorpa. Det är inte allt för klurigt att göra. Antingen använder du en elvisp med vispar eller en assistent med vispen på i stället för degblandaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.