De innehåller inget sädesslag, innehåller mycket protein och är glutenfria. Alldeles otroligt goda, med många nyttigheter, blev dagens provbakade muffins
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Sportlovsextra. Goda tekakor. Skrivet i. Bröd den. 21 Februari 2017, kl 08. 19 / Direktlänk. Klockan är 08. 01 och jag har varit vaken sedan klockan 06
Här ser ni en äppelkaka som jag tycker blev både saftig och luftig. Dessutom har jag smaksatt den med lite bittermandelarom, vilket ger en mild smak av mazarin
Ca 5 dl glutenfri fin mjölmix (jag föredrar Sempers mjöl bättre än Finax). Smula jästen i en bunke. Blanda ner övriga ingredienser och blanda med en trägaffel tills du får en jämn och tjock smet
Dottern har tjatat att få glutenfritt bröd bakat. Nu är ju oftast inte havregryn glutenfritt för alla, men eftersom vi kan äta gluten så kör jag vanligt havregryn från Saltå Kvarn
Det här är det andra receptet jag lägger upp där jag använt mig av min egen naturligt glutenfria mjölmix som består av endast näringsrika fullkornsmjöler och extra fibrer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.