Först ut är detta glutenfria bröd. Dela den i två och arbeta till runda bröd med hjälp utav mjölet. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt. Arbeta degen i maskin med degkrok i cirka 5 minuter tills du har en jämn och fin deg. Låt jäsa under bakduk i cirka 30 minuter, sikta med resten utav mjölet och snitta degen med en liten vass kniv
Servera med vispad grädde och bär. 1bär, till exempel blåbärVispa ihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Bönor gör det glutenfria brödet saftigt. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
2 dl mandelmjöl2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1 ägg1 dl creme fraiche1 dl keso1 nypa saltBlanda ihop alla torra ingredienser, sedan ner med resten och rör om med
Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och medglutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Lägg degkorvarna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dom något. Tänk på att lägga dom med rymligt avstånd emellan då dom rinner ut nästan 3 gånger sin bredd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.