Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Men när första kommentaren är "det här är det godaste brödet jag någonsin ätit" då känns det som att försöket med glutenfria frallor slog väldigt väl ut
Svensk sommar o jag har kommit in i te och smörgåsträsket. Denna period brukar infinna sig i olivias liv lite längre in på hösten, när löven börjar falla, då solen går ner tidigare och värmeljusen lyser för all sin kraft på fönsterbrädan, då brukar min smörgås-träsk-period komma, men i år var den tidig
Pepparkaksmuffins-glutenfria. I helgen tipsade jag om mitt favoritrecept när det gäller lussekatter. Ett annat måste till jul är ju pepparkakor och där måste jag nog säga att mjuka pepparkaksmuffins är min favorit
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.