Helt enkelt fantastisk och jag satte naturligtvis min egna prägel på denna genom att smälta hederlig smörkola och blandade med i smeten, det vart otroligt gott och gjorde att den blev lite seg och smaken påminner om fudge
Smaken förhöjs ytterligare av lite vanilj, salt och cayennepeppar. Nypa salt. Fudgen innehåller även lite tahini som bidrar med en krämig konsistens och lite beska som balanserar den väldigt söta smaken från dadlarna
Detta blir en sockrig fudge och lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Koka blandningen över medium värme, rör hela tiden. Detta recept är så himla ljuvligt gott och smakenav vaniljextrakten och den kondenserade mjölken gör dessa kolor till ett av våra favoritrecept här på myTaste
SEG KAFFEKOLAMEDFLINGSALT. Strö över flingsaltet och låt svalna lite i frysen. Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Fördela sedan ut degen över blåbären och hallonen och ställ in i mitten av ugnen och grädda tills du får en gyllene knäckig yta
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Själv ska jag så snart det här inlägget är nedprintat ge mig ut i köket och koka lite baileysfudgemed rostade hasselnötter och en kolamed apelsin- och stjärnanis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.