Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Storebror plockade blommor till mig både på vägen till och hem från förskolan. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen medchokladen på
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
SEG KAFFEKOLAMED FLINGSALT. Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
KOLASNITTMED MÖRK CHOKLAD, PEKANNÖTTER OCHHAVSSALT. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dessa goda kolasnitten blev resultatet + en äppelpaj som ni redan kan hitta här inne under namnet min bästa äppelpaj
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Dra av bakplåtspappret från plåten och låt macaronsen stå och svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.