Kladd i köket ochbrända kastruller. – nötter ochmandlar. Nöj dig med att strö över lite härligt flingsalt som smaksättning eller gå loss med alla dina favoritingredienser
Sila sedan detta så du blir av alla frön och får en slät och fin purè tyvärr glömde jag att väga de frysta hallonen så jag vet inte hur mycket jag tog för att få denna purèn
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Låt svalna och täck sedan med plats. Värm upp på medelvärme under ständig omrörning. Kakao och kokos bryter av sötman, chokladströssel och nötter ger en god krispig konsistens till bollarna
Lägg dom i en handduk och gnugga bort skalen. Skeda ut kolan i ischokladformarna, lägg i en nöt och klicka därefter ut den smälta nougaten som ett lager ovanpå
ca 25 st 2 dl sötmandel 100 g urkärnade färska dadlar 2 msk agavesirap 2 msk kokosolja 3 msk kakao 1/2 tsk pepparkakskryddor 1 krm salt ca 2 dl rostade mandelspån Lägg till i inköpslistan
Det blev en helt ny hall verkligen med de nya möblerna och jag är så nöjd. Sen tänkte jag även att jag skulle hinna med något julbak innan helgen så vi har något riktigt gott att fika in advent med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.