Perfekt som frukost eller dig som vill avnjuta en skål medchokladig gröt som mellanmål. Denna variant är glutenfri men du kan givetvis tillaga den med vanligt havregryn
Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket. Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mitten av ugnen tills kakan nästan är torr
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kokosoljan brukar jag värma lite i micron så att den blir flytande. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen medchokladen på
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokosoch färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Rulla ganska små bollar i handflatorna och rulla dem i hasselnötsmjöl eller kokosflingor. De bästa smakkombinationernaoch recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Detta blir en sockrig fudgeoch lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Pajen smakade ljuvligt tillsammans med hemgjord vaniljsås enligt receptet i det här inlägget. Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.