Och en och annan fudge. Jag vill till och med påstå att det nog är mitt bästa fudgerecept hittills. Eftersom den här fudgen skulle bli "gebortpresent" där ingen är allergisk använde jag helt vanlig grädde, vanligt smör och vanlig mörk choklad, där jag blandade två olika sorter
Låt fudgen stelna. Skär eller klipp fudgen i bitar. Blanda socker, salt, sirap och vatten i en kastrull och koka till 150°, använd gärna en sockertermometer
en året-runt-fudge. Fudge. På med fudgesmet och sen strösslar du över de resterande solrosfröna. Låt svalna i kylskåp innan du skär upp fudgen i lagom stora munsbitar
Det är så roligt att efter flera år återvända till min blogg för ett leta upp julrecept. Det här receptet publicerade jag för fyra år sedan, men idag tänker jag använda mig av det
Joline kokade ihop en himla god fudge förra veckan då hon ändå bakade lussekatter och degen jäste. När allt är smält, rör ner en matsked smör och häll sedan fudgen i en form med bakplåtspapper
Skär fudgen i bitar när den stelnat. Snabba chokladfudgen. Ingredienser. 400 g mörk choklad 25 g smör 1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (Ev
Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepaj med smak av salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
Idag fyller vi på julkategorin med ännu ett fudgetips. Givetvis kan man utesluta karamellfärgen, men det blir roligare färg på fudgen om man ansvänder den - Panduro har svart färg om ni har svårt att hitta i de vanliga matbutikerna
Vispa fudgen tjock och krämig med en elvisp. Polkagrisfudge40-50 st1½ dl grädde450 g strösocker150 g smör2 msk glykos (eller honung)100 g vit choklad3 tsk vaniljsocker35 g krossade polkagrisar(ev röd hushållsfärg)Värm grädde och socker tills sockret lösts
Jennys matblogg la upp tre tips på fudge och jag blev väldigt sugen på att testa. Jag tittade i skafferiet för att se vad jag hade för choklad hemma och det första jag hittar är toblerone