Recept på banoffee pajmedchokladsmak. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Sedan blandade jag efter måtten nedan, vill man göra den lite festligare blandar man ut hallonsaftenmed lite bubbelvatten istället för vatten, eller om man har en sodastreamer använder man den
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksattemed lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godastesmaker i slutet av kvällen. De bästa smakkombinationernaoch recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Min gammelmormor bjöd alltid på den absolut godaste mjuka pepparkaka som någonsin har lämnat en ugn, men jag måste säga att även fast den inte kan mäta sig med hennes så är jag ändå väldigt nöjd med min variant
De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammans med pasta och god pindjur
Utmaningen var en tävling och jag vann pris för godastesmaker i slutet av kvällen. De bästa smakkombinationernaoch recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.