Fisksoppa med ugnsbakad torskrygg
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 st fänkål
  • olivolja
  • 0.5 g saffran
  • 1 dl vitt vin
  • 1 st burk krossade tomater
  • 4 msk skaldjursfond
  • 1.5 l vatten
  • 2 st lagerblad
  • 0.25 st apelsin
  • potatis
  • 1 msk pressad citronsaft
  • flingsalt
  • 3 krm sambal oelek
  • 4 bitar torskrygg
  • nymald vitpeppar
  • 200 g skalade räkor
  • 1 kruka basilika
  • 1 dl hackad dill
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.