Hur går det med er kamp mot vikten. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Strimla dom soltorkade tomaterna och rör ihop med baconet och löken
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Jag lyxade till det riktigt och hade i en rejäl drös med räkor. Smaka av med salt. 3 portionsbitar torskrygg à 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk. 3 portionsbitar torskrygg 140 g - jag använde fryst MSC-märkt torsk
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakad spetskål1 spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.