Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Igår år vi stekt lax med hollandaisesås ochbaconlindadsparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Servera med kokt potatis och nån grönsak. Själv går det fint fint efter nystarten och jag känner mig sjukt motiverad och jag hoppas att mina recept kan hjälpa er på vägen
Servera med pressad potatis och lättkokt grön sparris. Bjud pressad potatis ochsparris till. Tillsätt hälften av parmesanosten och smaka av såsen med salt och peppar
Skala och koka potatisen. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken
Riv pepparroten, bryn baconet och stek sparrisen. Torskrygg är faktiskt väldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken. Minst en gång i veckan brukar vi äta fisk, det är ju så himla gott och framförallt nyttigt
Servera med kokt potatis och en balsmicosås eller skirat smör. Dela tomaterna i halvor, dela sparrisen på längden om de är tjocka, lägg i en ugnsfast form och ringla över olivolja, salta och peppra
Skala och koka potatisen. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.