Soppan går bra att frysa, men hoppa då över räkorna och lägg på räkor när du ska äta soppan. Jag firade med den här supergoda fisksoppan med räkor och aioli
Lägg på fisk. Skivas och lägges i en form. Salta och peppra fisken. Skivas och lägges i en form. 1 lime, rivet skal och saft. In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). 1 lime, rivet skal och saft
Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök och bacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och tryck sönder potatisen med en gaffel
Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade och modifierade det litet. Men nu har jag hittat ett recept på alldeles underbart god torsk
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Lägg fiskbitarna på smöret och strö över den hackade persiljan. Ännu mer fisk på menyn. Baconets rökta smak och dom söta soltorkade tomaterna passar jättebra ihop med torsken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.