Fisksoppa med berberekrydda och kokosmjölk
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisksoppa med berberekrydda och kokosmjölk
  • 4 portioner 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta 3 morötter
  • 1 - 2 tsk finriven färsk ingefära
  • ½ msk olja
  • 2 - 3 tsk berberekrydda (se recept här)
  • 8 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 limeblad ca 300 g skalad potatis av fast sort
  • 400 ml (1 burk) kokosmjölk
  • 400 g tärnad vit fisk (jag hade bara i 200 g eftersom det var allt jag hade, men det blir nog bättre att ha i 400 g)
  • Salt efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.