Bryn baconet och lägg över spenaten tillsammans med ruccolasalladen. Vi hittade just en sådan gratäng inne hos vår bloggarvän Kjersti som vi gärna besöker och faktiskt ofta delar smak med
Servera tillsammans med kokt ris. fryst bladspenat ”efter behag”. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och pressa i en vitlöksklyfta. Klicka sedan ut moset utmed kanten av en ugnsfast form (om ca 1-1,5 liter). Fräs spenatenmed salt och peppar tills vätskan reducerats (ca 5-8 minuter). Tag ut formen efter ca 30 minuter och dekorera med cocktailtomater. 140 g färsk bladspenat
Smörj en ugnsfast form med lite smör. Skölj spenaten och lägg den i ett durkslag eller finmaskig sil. Mosa potatisen, blanda den med några matskedar olivolja och lite salt och peppar
Servera med kokt potatis och sallad. Tina både fisk och spenat. Krama noga ur vätskan ur spenaten. Bred ut spenaten i en smord ugnsform och kvarna över salt
Blanda potatisen med äggulor och den varma mjölk- och smörblandningen. Tina bladspenaten. Häll över moset i en spritspåse, ev med tyll för fint mönster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.