4 4 morötter 1 liten rödlök 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2 msk smör 1 dl hackad kruspersilja flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Just denna fiskgratängen laborerades det lite med, det fanns nämligen ett paket bacon i kylen som bad om att få användas och i grönsakslådan låg det lite ruccola och såg ensam ut, så de båda åkte ner i formen
Fiskgratäng rättare sagt. Servera tillsammans med kokt ris. fryst bladspenat ”efter behag”. Lägg tomater, broccoli och bladspenat i botten på en ugnfast form och den tinade fisken ovanpå
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och pressa i en vitlöksklyfta. Klicka sedan ut moset utmed kanten av en ugnsfast form (om ca 1-1,5 liter). Fräs spenatenmed salt och peppar tills vätskan reducerats (ca 5-8 minuter). Tag ut formen efter ca 30 minuter och dekorera med cocktailtomater. 140 g färsk bladspenat
Smörj en ugnsfast form med lite smör. Skölj spenaten och lägg den i ett durkslag eller finmaskig sil. Mosa potatisen, blanda den med några matskedar olivolja och lite salt och peppar
Servera med kokt potatis och sallad. Tina både fisk och spenat. Krama noga ur vätskan ur spenaten. Bred ut spenaten i en smord ugnsform och kvarna över salt
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 morot ½ purjolökar 250 g fänkål 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche karljohansvamp&timjan 1 dl Arla Köket® matlagningsgrädde ½ msk majsstärkelse 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.