Den var så enkel att laga och smakade faktiskt somfiskgratäng brukar smaka. Det var bara något manmåste pilla i sig för att slippa vara hungrig och nya maträtter ville jag helst inte prova
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msksmör eller margarin 3 mskvetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
då fiskgratäng är ganska mjukmat och hon var sugen på något gott att äta. Det blev denna fiskgratäng. Hos oss har vi inga fisk dagar, taco dagar osv, utan det lagas och äts helt enkelt när man känner för det
Jag talar självklart denna gång omfiskgratängenmed sin mildakrämighet och värmandesmak. En ganska vanlig rätt i grundutförande, som kan smaka fantastiskt om den sätts samman på rätt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.