Fiskgratäng med spenat - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g sejfilé
  • 500 g potatis
  • 70 g babyspenat
  • ½ gula lökar
  • 1 dl Kvibille® cheddar riven
  • 1 morot, ca 75 g
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 2½ dl Arla Köket® vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • ½ krm peppar
  • ½ dl bladpersilja
  • ½ citroner
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g sejfilé 500 g potatis 70 g babyspenat ½ gula lökar 1 dl Kvibille® cheddar riven 1 morot, ca 75 g 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 2½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 tsk salt ½ krm peppar ½ dl bladpersilja ½ citroner

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.