Till sist Tillsätts fisken, som först delats i mindre bitar och låt allt sjuda tills fisken är klar. Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar
Fiskàla Procivitas. Här kommer en superenkel men god fiskrätt. Vi brukar få den på jobbet och varje gång blir man liksom lite extra glad när man står i den där evinnerliga matkön, för man vet att det blir en god lunch
Fisk med asiatiska smaker är en fin kombo. Thailändska köket har många fördelar, inte minst att maten är god, den går mycket snabbt och lätt att tillaga också
"fisk i paket"det här är en favorit, går att variera i det oändliga. färsk laxfärsk torskryggpalsternacka (eko)morot (eko)skärbönor (eko)persilja ( ej besprutade men konstbevattnade)olivolja (eko)citron ( eko)ekologiskt smörsoltorkade tomater i olja, ekochipotlerött vin eko1. stek fisken snabbt i olja4. lägg, grönsaker, fisk & citronskivor i folie & i ugn6
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt till middag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihop foliepaket av den
Jag hade ju egentligen planerat rotfruktsgryta idag, men ett recept i "Sju årstider i Majas kök" gjorde mig så inspirerad att jag bestämde mig för att göra fiskpaket istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.