Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihop med fisken. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlandaalla ingredienser i en skål
Lägg på fisk. Blanda alltsammans. Salta och peppra fisken. Blanda alltsammans. In i ugnen på 225° i ca 45 min (beror på om fisken är frusen eller inte). Ett saftigt fiskpaket som räcker till 4 personer
Pressa gärna över lite citron på den stektafisken. Smält smör i en stekpanna och stek fisken. Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten
4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.