Vispaäggula med dijonsenap och citronsaft. Citronmajonäs. Vispai botten emellanåt. Citronmajonnäs. Fördela de kokta hackade äggen ovanpå tillsammans med ansjovisen
IngredienserPortioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskurendill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer infoLadda kupong
Blanda ner senap, persilja, dill och gräslök. Rucola. Skär ansjoviseni små bitar och hacka äggen. Klicka röran på kavringen och servera på en bädd av rucolasallad
Så är det nog för de flesta bloggare och ibland märks det därför på bloggarna. Lika ofta som jag inspireras av kokböcker, inspireras jag av andra matbloggare
Gubbröra är en klassiker, perfekt att göra på rester efter en sillunch. Skär sill och potatisitärningar, hacka lök och dill, blanda samman allt utom äggen och smaka av med peppar
I bloggen Matgeek hittadevi recept på en riktigklassiskgubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.