"fiskipaket"det här är en favorit, går att varierai det oändliga. idag blev det. bon appetit . färsk laxfärsk torskryggpalsternacka (eko)morot (eko)skärbönor (eko)persilja ( ej besprutade men konstbevattnade)olivolja (eko)citron ( eko)ekologiskt smörsoltorkade tomater i olja, ekochipotleröttvin eko1. rosta grönsakerna i ugn iolivolja2. lätt koka bönorna i lättsaltat vatten3. stek fisken snabbt i olja4. mixa smör, soltorkade tomater, chipotle, mängd efter smak5. lägg, grönsaker, fisk & citronskivorifolie & i ugn6. toppa med persilja & det goda smöret7
Väl hemma tände jag på grillkolen och medan jag väntade på den rätta glöden tog jag fram fisken som var tänkt tillmiddag, ryggfilé av alaska pollock och byggde ihopfoliepaket av den
Jag hade ju egentligen planerat rotfruktsgryta idag, men ett recept i "Sju årstideri Majas kök" gjorde mig så inspirerad att jag bestämde mig för att göra fiskpaketistället
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.