Tillsätt smör och mjölk, krossa potatisen och blada runt med salt, peppar och fint riven pepparrot. Vispa till vattnet så det skapas en virvel ochlägg i äggen
Skär rödlöken i tunna ringar ochlägg i en skål. PICKLADRÖDLÖKMED VIT BALSAMVINÄGER OCH RÅSOCKER. Den här lilla burken gjorde jag häromveckan till blandat småplock som serverades med tortillabröd
Ta upp äggen försiktigt med hålslev ochlägg i iskallt vatten eller på hushållspapper. Så snart första ägget gått i så är det bara att fortsätta med resterande tre
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och peppar Lutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocheratägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering
Blanda alltsammans med gräslöken. Skala och finhacka äggen. Skala och grovhacka räkorna. Lägg upp fiskbitarna på ett fat eller direkt på tallrikar och fördela räk- och dill blandningen ochägghacket ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.