Falukorv med pocherat ägg och picklad rödlök
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl ättika 12 %
  • 1 dl socker
  • 1 dl vatten
  • 1 rödlök
  • 400 g potatis, skrubbad
  • 100 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk färsk pepparrot, finriven
  • salt och svartpeppar
  • 400 g falukorv
  • smör, till stekning
  • 4 ägg
  • 2 l vatten
  • 1 msk ättika
  • pepparrot, färskriven
  • 0,5 ask smörgåskrasse
  • Snabbpicklad rödlök 1,5 dl ättika 12 % 1 dl socker 1 dl vatten 1 rödlök
  • Krossad potatis 400 g potatis, skrubbad 100 g smör 1 dl mjölk 1 msk färsk pepparrot, finriven salt och svartpeppar
  • Falukorv 400 g falukorv smör, till stekning
  • Pocherat ägg 4 ägg 2 l vatten 1 msk ättika
  • Garnering pepparrot, färskriven 0,5 ask smörgåskrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.