Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrotoch dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Toppa med hackat ägg, handskalade räkor, riven pepparrotoch dill. Vi valde båda stekt torsk med skirat smör, hackat ägg, riven pepparrot, handskalade räkor och kokt potatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Rör runt och servera med potatis, toppa medägg, räkor och dill. Gör den då lite festligare och använd färsk torsk, kanske en laxbit, färska räkor med skal och färsk dill
Vi lagade en färgstark torsk häromdagen med mycket smaker av kapris, dill, pepparrot, och räkor. Hacka rödbetorna, äggenoch blanda ner med kapris och räkor ( spar några till garnering) och dillen i en skål
Lägg i buljongtärningen och dillen, pressa i citronsaft. Maken fyllde år i lördags och då bjöd vi på bland annat snittar, av vilka vissa var dekorerade med räkor
Lägg upp broccolin på en tallrik, lägg försiktigt det pocheradeägget ovanpå, ringla crèmen runt om, strö över hyvlad parmesan och avsluta med att ringla över lite gräsig olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.