Falukorv med brynt lök, stekt ägg och senapsstuvad potatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g falukorv
  • smör, till stekning
  • 4 gula lökar, skalade
  • 50 g smör
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt
  • 4 ägg
  • matolja och salt
  • 400 g potatis, en liten fin sort
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk grovkornig senap, gärna cidervinägersenap
  • 1 kruka gräslök, fint skivad
  • 0,5 ask smörgåskrasse, klippt
  • Falukorv600 g falukorv smör, till stekning
  • Brynt lök4 gula lökar, skalade 50 g smör 1 msk rödvinsvinäger salt
  • Stekt ägg4 ägg matolja och salt
  • Senapsstuvad potatis400 g potatis, en liten fin sort 2 dl crème fraiche 1 dl mjölk 2 msk dijonsenap 2 msk grovkornig senap, gärna cidervinägersenap salt
  • Garnering1 kruka gräslök, fint skivad 0,5 ask smörgåskrasse, klippt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.