Picklad rödlök -Både snyggt och gott
Torbjörns Tips -om mat & vin
Torbjörns Tips -om mat & vin

Picklad rödlök -Både snyggt och gott

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 medelstora rödlökar
  • 1 dl ättiksprit ( 12%)
  • 2 dl Strösocker
  • 3 dl Vatten

Beskrivning

    1. Skala löken och skiva den tunt.
    2. Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull och koka upp. (1-2-3-lag).
    3. Dra kastrullen av plattan och lägg i löken.
    4. Låt det hela svalna.

    Löken är nu klar att serveras men håller sig utan vidare ett par veckor om du förvarar den i kylskåpet.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.