Stek i några minuter på medelvärme. Blanda mangon med koriander och chili. Tillsätt Mifústrimlor och stek på medelvärme i cirka 5 minuter. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Paprika &
Servera med en härlig sallad och pasta eller ris. Lägg i purjolöken, morötterna och Mifústrimlor. Koka på medelvärme i cirka 2 minuter och rör i crème fraiche. 2 pkt Valio MiFú® StrimlorNaturell 2 st morötter 1 purjolök (ganska liten) 1 burkar krossade tomater 3 tsk dragon 2 tsk rökt paprikapulver 1⁄2 dl olivolja 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vatten 2 dl créme fraiche salt
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
Det blir supergott det med. Om du inte har alla kryddor hemma och vill laga rätten NU kan du ersätta dem med vanlig gul curry, ha då i ca 2-3 tsk. 1 tsk garam masala 1 tsk spiskumminfrön (spiskumminkrydda funkar också bra) 1 tsk chilipulver (kan ersättas med paprikapulver om man vill ha en mild gryta) 0,5 tsk gurkmeja 0,5 tsk korianderpulver Salt & peppar Gör såhär
Skär lövbiffen i strimlor. Salsa- Skär gurkan på mitten och gröp ur det vattniga med en sked. Fyll bröden med sallad, kött, salsa och toppa med en klick gräddfil
Stek MiFúNaturell i en stekpanna med rikligt med olivolja på hög värme. Slå soppan i skålar och toppa med parmesanstekt MiFú, nyskuren gräslök och lite smörgåskrasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.