Stek i några minuter på medelvärme. Blanda mangon med koriander och chili. Tillsätt Mifústrimlor och stek på medelvärme i cirka 5 minuter. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Paprika &
Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycket uppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Servera med en härlig sallad och pasta eller ris. Lägg i purjolöken, morötterna och Mifústrimlor. Koka på medelvärme i cirka 2 minuter och rör i crème fraiche. 2 pkt Valio MiFú® StrimlorNaturell 2 st morötter 1 purjolök (ganska liten) 1 burkar krossade tomater 3 tsk dragon 2 tsk rökt paprikapulver 1⁄2 dl olivolja 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vatten 2 dl créme fraiche salt
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Skär eller bryt blomkålen i mindre bitar, hetta upp en stekpanna och släng i blomkålen med smör. Blanda runt, smaka av med salt och peppar (samt om du behöver ha i mer kryddor)
Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser. Men smeten blev alltid antingen för lös och föll därmed sönder i pannan - eller så blev resultatet tvärtom torrt och smaklöst
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.