Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFúNaturell i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbrun stekyta
Blanda i det i soppan men spara en del för dekoration. Dekorera medbacon. Koka pumpan och löken mjuk i mjölk-och gräddblandningen tillsammans med buljongtärningen på svag värme
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Fräs lök och morot i smör på medelvärme så att de mjuknar och tar lite färg
Servera med en härlig sallad och pasta eller ris. Lägg i purjolöken, morötterna och Mifú strimlor. Koka på medelvärme i cirka 2 minuter och rör i crème fraiche. 2 pkt Valio MiFú® Strimlor Naturell 2 st morötter 1 purjolök (ganska liten) 1 burkar krossade tomater 3 tsk dragon 2 tsk rökt paprikapulver 1⁄2 dl olivolja 1 grönsaksbuljongtärning 3 dl vatten 2 dl créme fraiche salt
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.