Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis ochen kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Här har jag gjort envegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök ochspenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
Riktigt god smak och fin tuggig konsistens. En eller ett par dagar i veckan i alla fall. Vi är fler och fler som upptäcker hur fräscht, nyttigt och gott det är medvegetarisk mat
Vispa upp äggenoch vispa i crème fraiche. Stek små plättar i en stekpanna med smör, på medelvärme. Skala och riv rödbetan och blanda med yoghurt och pressad vitlök
Fräs löken i en het panna (med olja i) i några minuter, men ställ av innan löken fått färg. Skala och hacka löken i små, tunna båtar och finhacka vitlöksklyftor tills du fyllt en matsked
Tillsätt den stekta MiFún, koka upp och smaka av med ljus soja och svartpeppar. Tillsätt timjan, rökt paprikapulver, dijonsenapoch tomatpuré och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.