Lägg dom i en kastrullmed vatten och låt dom koka upp. Viktigt att tänka på med temperaturer är att de stiger efter man tagit ut kött från, grillen eller ugnen
Den här marmeladen fanns med i senaste Mersmak från Coop. Häll den heta marmeladen i rena, varma glasburkar, sätt på locket ochställ sedan burkarna upp och ner så att vakuum bildas
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både storaoch små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 ststora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter ochparmesanost 6 personer. 2 ststora päron. 100 gram valnötter. 50 gram hyvlad parmesanost
Rör ihop ättika, socker och vatten i en rymlig burk med tills dess att sockret löst sig. (Bröden ni ser på bilden är gjorde från ett superenkelt recept som jag fick med mig från min bakkurs i Stockholm, mer om det kommer i ett eget inlägg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.