Servera gärna med hjortronsylt och/eller fruktbröd. Strö över råsocker och grovhackade valnötter. Häll på portvin och förslut den sista kanten ordentligt
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Söt, knäckig smak med inslag av fat, torkade aprikoser, apelsinskal, nötter och kryddor. Till dessert serverade Kajsa goda ostar, kex och ett supernajs vitt portvin
Tillsätt valnötternaoch nyp ihop degen med händerna och vänd upp den på ett lätt mjölat bakbord. Vispa smör, vaniljsocker, strösocker och farinsocker med elvisp
Små salta kex, fikonmarmeladoch en bit brieost. Sen sätter du in de i ugnen tills osten smällt och helt plötsligt har du en smarrig förrätt att bjuda på
Blanda ricotta, citronskal och -saft i en bunke och smaka av med salt och peppar. Blanda en vinägrett av olivolja, vinäger, salt och peppar i en stor bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.