Förvara surdegsstarten i rumstemperatur med locket på glänt så att luftens bakterier når smeten. I stället för att använda diskmedel kan du ställa in burken i en varm ugn i några minuter
Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
Som sagt tidigare så mixtrar jag en hel del förnärvarande med surdeg och jästmängder i både bullar och bröd och försöker lära mig så mycket det bara går av de som kan
Att inte ha en påse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
salt & svartpeppar. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.