flickr-yourcomment { }. flickr-photo { border. Sätt inte på ett alltför tättslutande lock, då kan det sluta illa, utan nöj dig med ett lock som sitter lite löst alternativt lite plastfolie
När du ska använda den så tar du bara ett par-tre rågade matskedar av den torra surdegenoch blandar med lika delar mjöl (vete eller råg) ochtillsätter lite fingervarmt vattenoch rör om så att det får konsistensen av lös havregrynsgröt
flickr-yourcomment { }. flickr-photo { border. Verkar den alltför hård, tillsätt lite vatten (försiktigt och droppvis, annars slirar degen bara runt i bunken)
Stöt anis, kummin och fänkål i en mortel och blanda sedan ihop allaingredienser, glöm inte surdegenochskållningen från gårdagen (häll bort överblivet vatten från dinkelskållningen)
Som det här enklamen goda surdegsbrödet. flickr-yourcomment { }. flickr-photo { border. Jag lånar lite proportioner här, en kryddblandning där, och hittar på mitt eget bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.