Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Har man för många olika smaker så kan det lätt bli konstigt, och istället för att smakerna lyfts fram så kan dem försvinna och tårtan blir smaklös
Idag får du en snabblektion i hur du bäst lyckas med att steka oxfilé. Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt det är
Sprid ut dem igen på tidningspapper, och var snabb med att salta. Från att ha friterat blöta och mjuka pommes har han nu, efter att ha bläddrat i sin bibel från föregående inlägg, lärt sig att fritera tunna, krispiga potatischips som är helt underbara att sitta och knapra på till kött, sås eller bara som de är
Och nu, äntligen, delar vi med oss av denna hemlighet till er, kära bloggläsare. Lagar man bara till det ordentligt kan pastan dock gå från att vara en klibbig massa med fet och tråkig
Att det heter sjömansbiff har tydligenatt göra med det lilla utrymmet som finns för att laga mat på båtar, ölen som hälls i beror helt enkelt på att man hade brist på färskvatten ombord
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.