Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Jag gjorde ctrl+c på ett recept från Söta Saker (förutom att jag smög ner lite extra choklad), och det blev precis så fint och gott som man skulle kunna tänka sig
Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom det har hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
I en stor gryta (som tål att vara i ugnen, så gärna engjutjärnsgryta). Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Under tidensomgrytan puttrar så gör du salsan. Addera tomatpuré, soja och burktomater som du klipper sönder till lagom bitar innan du häller ner dem i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.